Larp-ryhmät

Vaikka larpata voi hyvin myös kuulumatta mihinkään ryhmään tai yhdistykseen, on Suomessa lukuisia yhdistyksiä, jotka järjestävät paitsi pelejä, myös usein muuta oheistoimintaa.

Alter Ego ry
AE on Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys, jolla on jäseniä lähes 200.Mukaan ovat tervetulleita Helsingin Yliopiston opiskelijoiden lisäksi myös muut 18 vuotta täyttäneet. Toimintamme kattaa roolipelit ja niiden lieveilmiöt laidasta laitaan painopisteen liikkuessa aktiivien mukana. Ajallisesti toimintamme keskittyy yliopiston lukukausiin, paikallisesti taas pääkaupunkiseudulle.
Sähköposti: hallitus@alterego.fi
Kotisivut: http://www.alterego.fi
IRC: #alterego


Eloria
Eloria är en svenskspråkig rollspelsförening med verksamhet i hela Svenskfinland. Föreningen är svenskspråkig, men finska och engelska har även använts till viss del under lajven. Språket är således inget hinder för att delta i Elorias verksamhet. Förutom lajv ordnar Eloria worshoppar med exempelvis kläd- och vapentillverkning, kurser i exempelvis teatersmink och danser, filmkvällar, bordsrollspel, trevliga sammankomster och mycket mer.
Sähköposti: styrelsen (at) eloria.fi
Kotisivut: http://eloria.fi
FaceBook: https://www.facebook.com/eloria.rollspel
Twitter: @Eloria_rollspel
YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCujHsUiL_lX59MaXarYLc3w


Epel Larp ry
Epel Larp keskittyy erityisesti pelinjärjestämisen ja -järjestäjien tukemiseen. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla ja muualla Länsi-Suomessa. Jäsenyydestä on hyötyä erityisesti pelintekijöille, mutta tiedotusta voivat seurata kaikki kiinnostuneet.
Kotisivut: http://epellarp.net
Sähköposti: epellarp@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/epellarp/


Eru
Eru organisoi ja pelaa roolipelejä, larppeja, figuuri-, tietokone-, kortti- ja lautapelejä. Vaikka Eru järjestää tapahtumiaan ympäri Suomea, pääpaino on selvästi Tampereen ympäristössä.
Sähköposti: hallitus@eru.fi
Kotisivut: http://www.eru.fi/
IRC: #eru


Harmaasudet ry
Harmaasudet ry on pääasiassa Helsingin alueella toimiva historianelävöittämis- ja liveroolipeliyhdistys. Yhdistys pyrkii realistiseen historianelävöittämiseen ja eläytymiseen romantisoimatta tai silottelematta ajan oloja ja tapoja. Pääpaino toiminnassamme on eläytymisellä ja kokemisella. Haluamme tietää, millaista on ollut elää erilaisessa ajassa ja yhteiskunnassa erilaisten tapojen ja normien sitomana. Toimintamme painottuu Itämerenalueen rautakauteen ja keskiaikaan, mutta muutkaan ajat ja paikat eivät ole poissuljettuja.
Sähköposti: hallitus (at) harmaasudet.fi
Kotisivut: http://www.harmaasudet.fi/


Heittämättömän Arwan Kilta
Heittämättömän Arwan Kilta on vuodesta 1997 toiminut lähinnä larpinjärjestämiseen omistautunut ryhmä, jäseniä n. 100. Pelit yleensä Etelä-Suomessa, Turun seudulla tai Mikkelissä. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille satunnaista ikärajaa lukuunottamatta.
Sähköposti: ilmolomake@gmail.com


Maahinkainen ry
Maahinkainen on Jyväskylän alueella toimiva harrasteseura jonka pääasiallista toimintaa ovat pehmomiekkailu, historialliset tanssit sekä lautapelit. Lisäksi osa jäsenistöstä rooli- ja liveroolipelaa aktiivisesti.
Kotisivut: http://www.maahiainen.org


Mannun Vartijat ry.
Mannun Vartijat on aktiivinen liveroolipeliseura Joensuun alueella, jonka jäsenet järjestävät runsaasti pöytäroolipelikampanijoita, tapaamisia, työpajoja sekä liveroolipelejä. Mannunvartijoiden kotisivuilta voit löytää kaiken tarvittavan tiedon mitä tarvitset osallistuaksesi toimintaan. Kaikki toiminta on kaikille avointa ja suurimmilta osin ilmaista.Olemme linkittyneet myös vahvasti Facebookkiin, josta meidät löydät Joensuulaista roolipelausta- ryhmästä https://www.facebook.com/groups/jnsrope/.
Kotisivut: http://mannunvartijat.wordpress.com/


Oulun interarktiiviset eläytyjät
OIEI eli Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry on Oulun seudulla toimiva, vuonna 1996 perustettu, Oulun kaupungin tukema nuorisojärjestö. OIEI keskittyy tarjoamaan jäsenilleen liveroolipelejä ja larppaamiseen liittyvää toimintaa. OIEI on avoin kaikille ihmisille ja ideoille. OIEIssa harrastetaan monenlaisia asioita larppaamisen ja larppien järjestämisen ohella, mm. ommellaan pukuja, tehdään lavasteita sekä muita proppeja, tanssitaan, roolipelataan ja järjestetään softair-skenaarioita.
Sähköposti: hallitus@oiei.fi
Kotisivut: http://www.oiei.fi


Rajakatse fantasia ry
Rajakatse Fantasia ry:n tarkoitus on tukea ja kehittää fantasiaharrastuksen eri osa-alueita Hämeen alueella. Järjestämme siis pelitapahtumia, kehitämme pelejä, ohjelmoimme tietokoneohjelmia, harjoitamme videotoimintaa ja fantasiataidetta. Rajakatse Fantasia tunnetaan parhaiten suomen pisimmästä larp sarjasta, jota pelataan Hollolassa Sairakkalan kylässä.
Kotisivut: http://www.rajakatsefantasia.fi/


Roolipeliyhdistys Perkunas
Roolipeliyhdistys Perkunas on pääasiassa Mikkeli-Savonlinna-Kouvola-akselilla toimiva yhdistys, jonka tarkoitus on yhdistää paikallisia larppaajia ja boffaajia. Yhdistyksen koti-sivut ovat viime vuosina olleet hieman hiljaiset, mutta toiminta on edelleen aktiivista etenkin boffaamisen puolella.
Kotisivut: http://murhametalli.proboards.com/


Rovaniemen liveroolipelaajat ry
Rolli on rovaniemeläinen larppaajayhdistys, joka on perustettu vuonna 2008. Yhdistys tukee larppien järjestämistä Rovaniemellä ja lähiseuduilla, sekä ylläpitää tarvikevarastoa pelinjohtajien ja pelaajien käyttöön. Parhaiten Rollin tavoittaa Facebook-sivun kautta.
Sähköposti: rollihalli@gmail.com
Kotisivut: https://fi-fi.facebook.com/rolliry/

Haluatko lisätä oman ryhmäsi sivulle. Tästä pääset editoimaan sivua, käyttäjätunnuksen voi jättää tyhjäksi, ja salasana on tuttuun tapaan larppaaja. Mikäli wikin käyttö on sinulle vielä vähän vierasta, kopioi editoitisivulta jonkun muun yhdistyksen esittely, ja vaihda vain tiedot koskemaan omaa yhdistystäsi. Huomioithan, että yhdistykset ovat aakkosjärjestyksessä!

Larp.fi 2.0